Nyckelfärdigt Fritidshus Skandinavisk arkitektur möter Natur och flexibilitet i ett hållbart pussel Läs mer om våra hus arrow_drop_down_circle 100% Svenk producerade hus Öppna ytor mot naturen Stora utomhuspartier för varma sommardagar och härliga vinterkvällar Våra hus är formade efter naturen och skapta för att fånga harmoni i varje vinkel. Husen omges av utskjutande terrasser med tak, skapat för ett liv lika mycket ute som inne. Läs mer om våra hus arrow_drop_down_circle Arkitektritad villa Modern arkitektur i trä Spring barfota mellan hem och natur Läs mer om våra hus arrow_drop_down_circle Nyckelfärdig friggebod Skandinavisk design möter Natur och flexibilitet i ett hållbart pussel Läs mer om våra hus arrow_drop_down_circle Nyckelfärdigt och miljövänligt hus Hus för Nordisk natur Skandinavisk arkitektur i ett naturnära och lekfullt pussel Byggnaderna placeras tillsammans på ett terassbjälklag upplyft från marken. Naturen blir på så sätt inte lika berörd och gräset, blåbärsbuskar och ris flyter fritt undertill. Den skandinaviska naturen gör sig påmind i träet och det moderna i formen med stora fönsterpartier ner till golv. Läs mer om våra hus arrow_drop_down_circle Yogastudio med stora fönster Ett arkitektritat hus Med öppna ytor för ett fritt sinne Läs mer om våra hus arrow_drop_down_circle Uteplats med utekök Nyckelfärdigt pussel som kan köpas till och byggas ut när det passar dig Konceptet för gimme shelter handlar om flexibilitet, -både formmässigt, funktionsmässigt och ekonomiskt. Vårt unika pussel av modulhus ger dig möjligheten att lätt bygga till nya moduler och kombinationer. Läs mer om våra hus arrow_drop_down_circle Bastu och bad i trä Nordiskt spa i modern arkitektur Smarta nyckelfärdiga hus som växer med dig Läs mer om våra hus arrow_drop_down_circle

Enkelt

Ett huskoncept som förenklar byggprocessen

I Sverige är byggprocessen ofta krånglig, speciellt i naturnära områden då man inte sällan får avslag på bygglovet. Våra hus är framtagna så att de lätt kan placeras på svår, naturnära terräng utan yttre påverkan på natur och miljö. I de flesta fall behöver du bara göra en bygganmälan innan du bygger huset.

Ett miljövänligt hus, lätt att placera i natur

Arkitektur

Naturnära och lekfullt pussel

Designen är framtagen av oss arkitekter där den skandinaviska naturen möter den japanska snickarglädjen. Byggnaderna placeras tillsammans på ett terassbjälklag upplyft från marken. Naturen blir på så sätt inte lika berörd och gräset, blåbärsbuskar och ris flyter fritt undertill. Den skandinaviska naturen gör sig påmind i träet och det moderna i formen med stora fönsterpartier ner till golv.

1
2
Köpa attefallshus
1
Skjutbara vindskydd som silar in ljuset

Skyddande flyttbara träraster som skyddar dig från hårda vindar och stark sol.

2
Stärkt granvirke i hög kvalitet

Huset är konstruerat på slitstark gran som åldras mot en grå vacker färg.

Arkitektritat fritidshus på 40 kvmPlus ikonPlus ikonPlus ikonLika med ikonNyckelfärdigt attefallshus 25kvmNyckelfärdig friggebodPergola och soldäck till arkitektritat hus

H40 + H25 + U15

Bygg ut och kombinera på det sätt som passar dig bäst

Kombination av nyckelfärdigt fritidshus

Finess

Smarta nyckelfärdiga hus som växer med dig

Det är svårt för många att finansiera en egen bostad idag. Vi tror på möjligheten att kunna förvärva mark och börja bo för de behov man har. 

Våra huskombinationer gör det möjligt att bygga ut och köpa till när det passar dig.

”Livet är i ständig förändring – därför är även våra hus det”.

Kataloghus - Kombinationshus

Design

Lev i ett med naturen i vårt H40 + H25 + H15  husserie

De skjutbara trärasterna som omger huset silar starkt solljus och ger huset dess karaktär. Ibland är vinden stark och man kan skjuta rasterna ihop till en skärmvägg vid uteplatsen för att hålla värmen.

Arkitektritade hus som växer med dig

Husserie med natur, arkitektur och innovation i fokus

1

Välj hus eller huskombination

Livet ser olika ut för alla. Våra huskombinationer gör det möjligt att bygga ut och köpa till när det passar dig. Välj den bästa modul eller kombination för din tomt och familj.

Köp attefallshus och friggebod

2

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Skicka in en intresseanmälan nedan eller slå oss en pling så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen. När allt är grönt så lägger vi in en beställning till vår fabrik.

Gå till kontakt

Transport av nyckelfärdigt fritidshus

3

Leverans och färdigställande

Vi levererar samt färdigställer alla våra nyckelfärdiga hus på plats. Därefter slutbesiktigar vi huset tillsammans med er och lämnar över nyckeln. Det tar mellan 2-3 månader från beställning till inflyttning.

Är du nyfiken?

Kontakt

Telefon: +46 8 520 276 60
E-post: [email protected]

Adress

Gimme shelter solutions AB
Slupskjulsvägen 34
111 49 Stockholm

 • VVS

  Samtliga VVS och rörarbeten är utförda enligt gällande branschregler med utförande certifikat.

 • Certifierade våtutrymmen

  Samtliga våtutrymmen är byggda enligt svensk standard och är certifierade.

 • Brandsäkerhet

  Våra hus fyller samtliga brand och säkerhetskrav.

 • Leverans inom 2-3 månader

  Från och med kontraktet är skrivet levereras husen på mellan 2-3 månader.

 • Elcertifikat

  Samtliga elarbeten är utförda enligt Svensk standard med personer som är el-behöriga och innehaver certifikat.

 • Garanti

  Garantier enligt AA12 och Konsumentköplagen.

Kombination

Ett nyckelfärdigt hus i ständig förändring

Med vårt unika pussel av modulhus kan du lätt bygga till nya husmoduler och kombinationer. Vi utvecklar ständigt nya funktioner och hus till ditt huskoncept. Något vi utvecklar för tillfället är ett arkitektritat utekök.

Du bestämmer själv hur du vill forma din egna husserie, kanske önskar du en L form på kombinationen. Kanske vill du placera modulerna långt ifrån varandra på tomten i separata kluster. Allt är möjligt med våra kombinationshus.

Kund och köp

Telefon: +46 8 520 276 60
E-post: [email protected]

Adress

gimme shelter solutions AB
Slupskjulsvägen 34
111 49 Stockholm