An Article.

Hållbart

GIMME SHELTER Arkitektritade hus

– Hustillverkare av nyckelfärdiga hus i modern arkitektur

Gimme shelter är en hustillverkare i Stockholm som bygger nyckelfärdiga och hållbara hus. De arkitektritade husen kan köpas till och byggas när det passar just dig. Konceptet handlar om hållbarhet och flexibilitet, både formmässigt, funktionsmässigt och ekonomiskt. Vi vill att så många som möjligt ska få möjlighet att bo och bygga vackert och hållbart i natur utan att skada den.

Vårt nyckelfärdiga huspussel består av:

 • H15 – 15 kvm nyckelfärdig friggebod
 • H25 – 25 kvm attefallshus
 • H3o – 30 kvm attefallshus arkitektritat
 • H40 – 40 kvm nyckelfärdigt fritidshus eller året om bostad
 • H60 – 60 kvm arkitektritat hus
 • H70 – 70 kvm arkitektritat hus
 • S15 – 15 kvm naturspa med både bastu och bad
 • Y15 – 15 kvm yogastudio i modern arkitektur
 • K15 – 15 kvm arkitektritat kontor
 • B15 – 15 kvm vedeldad badtunna med soldäck
 • U15 – 15 kvm soldäck med tak och ett utan

Våra modulhus växer ständigt med nya moduler. Just nu ritar vi ett större utekök, BIO-modul och garage.

Läs mer om våra nyckelfärdiga hus här!

När du köper hus från gimme shelter får du ett miljövänligt hus med hög kvalitet. Alla våra arkitektritade hus har utskjutande tak med pergola som omger huset, komplett kök och badrum och extra stora 3-glas panoramafönster som kan öppnas mot naturen.

Modern arkitektur

Designen är framtagen av oss arkitekter där den skandinaviska naturen möter den japanska snickarglädjen. Byggnaderna placeras tillsammans på ett terassbjälklag upplyft från marken. Naturen blir på så sätt inte lika berörd och gräset, blåbärsbuskar och ris flyter fritt undertill. Den skandinaviska naturen gör sig påmind i träet och det moderna i formen med stora fönsterpartier ner till golv.

Miljövänligt hus

Vårt miljöprojekt: Framtidens boende startar nästa år tillsammans med Nilsson Energy och KTH Live-In Lab. Målet med vårt miljöprojekt är att utveckla ett fossilfritt hussystem som drivs på vätgas och solceller. Systemet är i framtiden tänkt att fungera som komplement till det befintliga gimme shelter huset.

Läs mer om vårt fossilfria hus här!

Nyckelord: Arkitektritat attefallshus, nyckelfärdigt attefallshus, attefallshus, nyckelfärdigt friggebod, arkitektritat fritidshus, arkitektritat sommarhus, nyckelfärdigt fritidshus, nyckelfärdigt sommarhus, fossilfria hus, miljövänligt hus, gimme shelter, husmoduler, modulhus, hustillverkare, hustillverkare Stockholm, husleverantör Stockholm, hållbar arkitekturhållbart boende, nyckelfärdiga hus, nyckelfärdigt hus, skandinavisk arkitektur,
miljövänligt fritidshus, nyckelfärdig friggebod, köpa nyckelfärdigt hus, attefallshus arkitekt, arkitektritat modulhus

Final Business challenge Sweden - Gimme shelter

Gimme shelter är ett av 15 finalistbolag i Business Challenge Sweden

Gimme shelter är ett av 15 finalistbolag i Business Challenge Sweden som får presentera sitt företag för en jury bestående av över 70 toppchefer, ledare, framgångsrika entreprenörer och investerare på Grand Hotel i Stockholm.

Business Challenge Sweden driver ett unikt näringslivsnätverk där etablerat näringsliv möter den nya generationens företag. I nätverket utbyts kunskap och erfarenheter. Nätverket genererar många spännande möjligheter, affärer och utbyte av idéer och talang för alla parter.

Läs mer vilka som är med i nätverket här: https://www.businesschallenge.se

Nyckelfärdiga hus

70 kvm nyckelfärdiga hus

Gimme shelter gick till final på Swedbank

Gimme shelter var i Almedalen och gick till final på Swedbank

Under Almedalsveckan deltog vi i ett event tillsammans med Sting, Qalora, Ignite Sweden, Doberman Forward, Swedbank Growth & Tech StartUps Stockholm. Utvalda impact startups fick presentera sina affärsidéer under en pitchtävling.

Vi är glada för att vi fick vara med och komma vidare till final och så måste vi ju gratulera addressya till vinsten!

Läs mer om tävlingen här: https://pitch-pleasealmedalen.confetti.events/

Diplom för miljöarbete

Gimme shelter erhåller diplom för miljöarbete på Breakit Impact Challenge

Breakit lanserade i våras sin nya storsatsning Breakit Impact Challenge. Ett försök att få Sverige företagare att bli mer gröna och miljömedvetna.
Breakit’s Impact Challenge hölls på Norrsken house i Stockholm och blev en riktig succé. Över 430 bolag deltog och 227 stycken fick diplom för deras miljöarbete- Gimme shelter var ett av dessa bolag vilket gjorde oss väldigt glada och stolta.

”Att kunna göra skillnad och förbättra en jättebransch som byggbranschen är det som driver oss! ” säger Emelie Holmberg – VD och grundare på gimme shelter

Läs hela listan på företag som klarade utmaningen här: https://www.breakit.se

Läs mer om Breakit’s Impact Challenge här: https://impactchallenge.confetti.events

Arkitektritade hus skandinavisk natur

Arkitektritat hus H60

Artiklar

Köpa tomt

Så köper du rätt tomt

Arkitektritat attefallshus

25 kvm Ensuite sovrum och stort badrum

Arkitektritad Yogastudio

Yogastudio